Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس گروه فارس من، مریم ناظم‌پور: وزارت نیرو جهت تفکیک مسئولیت‌های مختلف ولی مرتبط صنعت برق جهت کنترل و نظارت دقیق بر وظایف تخصصی و افزایش کارایی و بهره‌وری این صنعت تاثیر گذار از اوایل دهه هفتاد صنعت برق را به سه قسمت تولید، انتقال و توزیع تقسیم کرد و از آن زمان تا کنون شرکت‌های توزیع با ۴۰ درصد سهام ممتاز دولتی و ۶۰ درصد سهام عادی غیردولتی جزء شرکت‌های دولتی محسوب شده و به نوعی خصوصی نیز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت پوسته شرکت‌های توزیع (نام و عنوان) خصوصی و هسته و اصالت آن‌ها (تفکر، مقررات، رفتار و کنترل) دولتی مانده است. 

پس از خصوصی شدن بدنه بزرگ دولت وزارت نیرو هم به بخش خصوصی واگذار شد و شرکت‌های تابعه آن نیز به پیمانکار سپرده‌شد در این میان تکلیف تعدادی از نیروهای شرکتی همچنان پس از چهار سال که قرار بود ۲۱ هزار نفر از کارکنان با سال‌ها سابقه ‌همچنان بلاتکلیف مانده‌است.

پس از اجرای قانون آزمون سراسری استخدام دستگاه‌ها، وزارت نیرو هم هر ساله تعدادی را طی این آزمون جذب جدید دارد که این آزمون شامل نیروهای شرکتی شرکت توزیع برق هم شده اما بسیاری از این کارکنان چون سال‌های بسیاری به صورت نیروی شرکتی و حجمی فعالیت می‌کرده‌اند شرط سنی لازم را برای این آزمون ندارند. هر چند آنطور که برخی ادعا می‌کنند این آزمون فرمالیته بوده و انتخاب و گزینش شیوه دیگری دارد. 

 

با این وجود دستور انجام آزمون تبدیل وضعیت کارکنان در شرکت‌های برق چهار سال پیش توسط وزیر صادر شد و هر ساله بر اساس اعلام توانیر در ۳۰ استان شامل ۲۷ شرکت توزیع برق مجوز برای آزمون انجام شده تا مجوز  لازم برای برگزاری آزمون تغییر حالت اشتغال به کار در شرکت‌های توزیع برق صادر شده‌است. اما طبق اعلام آخرین نتایج آزمون تبدیل وضعیت سالانه فقط حدود ۵۰۰ نفر را شامل شده که با توجه به آمار ۲۱۰۰۰ نیروی منتظر تبدیل وضعیت، تعداد چشمگیری نیست و سال‌‌ها طول می‌کشد تا کل این نیروها به صورت قراردادی شوند.

 

هزاران امضا در فارس من درباره تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی شرکت توزیع برق کشور پس از آن شد که این نیروهای شرکتی مطالبه‌گری خود را در فارس من با ثبت سوژه‌ای ثابت کردند. 

 

آنچنان که این کارکنان شرکتی شرکت توزیع برق از سراسر ایران در خبرگزاری فارس حضور یافته و خواهان انجام دستور وزیر نیرو شدند. این کارکنان خدوم شرکت برق با نام بردن از ۶ همکار خود که در جریان سیل منطقه گلبافت کرمان جان خود را از دست‌داده‌اند یادشان را گرامی داشتند. همچنین بیان داشتند که یکی از نیروهای شرکت توزیع برق در استان قزوین که بر اثر حادثه دچار برق گرفتگی شده و آسیب شدیدی دیده‌است آنها از صندوق ذخیره‌ای نام بردند که کارکنان شرکتی برای حمایت از همکاران آسیب دیده خود حین خدمت به طور داوطلبانه راه‌اندازی کرده‌اند تا بتوانند التیامی بر زخم همکاران خود باشند.

آنچه در ادامه می‌خوانید مشروح میزگردی است که «فارس من» با «اسلام بکتاش»،«حامد احمدی»،«مجید بازگیر»، و «سید وحید حسینی» از کارشناسان شرکت توزیع برق وزارت نیرو داشت. 

بکتاش: قرار بود از چهار سال پیش این نیروها با گزینش و دارا بودن یکسری از شرایط تبدیل وضعیت شده و یک نیروهای قراردادی شرکت‌های توزیع برق زیر نظر شرکت توانیر و توانیر نیز زیرنظر وزارت نیرو قرار دارد. هرساله طبق قوانین جاری کشور، نیروهای شرکتی که با سابقه پنج سال بیمه مستمر فعالیت می‌کرده‌اند و برخی از شرایط را دارا می‌باشند، باید تبدیل وضعیت شوند. تبدیل وضعیت به این معناست که از شرکتی به قراردادی تبدیل شوند. 

 

وی با انتقاد از عدم انجام تعهدات وزارت نیرو گفت: در چهار سال اخیر این اتفاق نیفتاد و اعمال سلیقه خاص در شرکت توزیع برق انجام می‌شد. طی این چهار سال دیدارهایی با وزیر نیرو داشتیم، اما در بسیاری از موارد به ما گفته می‌شد که شرکت توزیع برق نهاد دولتی نیست و در دولت تدبیر و امید هم طی این چهار سال اخیر هیچ تغییری در تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی انجام نشد، اما با مستنداتی که داریم نشان خواهیم داد که این شرکت‌ها خصوصی نیستند بلکه دولتی محسوب می‌شوند. 

قیمت‌گذاری‌های فروش انشعاب از توانیر به شرکت توزیع برق می‌رسد

وی با بیان اینکه دو مشکل در حوزه انجام فعالیت‌های شرکت توزیع برق وجود دارد، گفت: 1- شرکت توزیع برق کشور متصل و کامل وابسته به ساختار دولتی است. ساختار سازمان تا برنامه‌های درونی و مدیریت‌ها و مدیریت شهرستان‌ها براساس موازین شرکتهای دولتی است. به عنوان مثال مسئولین تأکید دارند که شرکت توزیع برق خصوصی است ولی در شرکت‌های خصوصی باید مدیرعامل توسط خود شرکت و اعضای هیأت مدیره انتخاب شود ولی این مقام توسط خود وزارت نیرو معرفی می‌شود. همچنین مشوق‌های مالی هم باید توسط شرکت‌های خصوصی مشخص شوند. در صورتی که تمام قوانین از شرکت مادر توانیر به ما می‌رسد. در بخش فروش انشعابات شرکت خصوصی می‌تواند این انشعاب را قیمت‌گذاری کند اما این قیمت‌گذاری توسط توانیر انجام می‌شود. 

 

۲- شرکت خصوصی می‌تواند خدمات خود را با توجه به هزینه‌های جاری تعیین کند و بفروشد در حالی که فروش برق تمام بر اساس الزامات وزارت نیرو است و تخفیفاتی قائل می‌شود مثلا در جنوب کشور تعرفه‌های چهارگانه داریم که با توجه به میزان گرما از تعرفه پایین برخوردار است. همچنین در فروش انشعاب بسیاری از خانواده‌ها از جمله خانواده‌های کمیته امداد، بهزیستی، مراکز مذهبی و اماکن دولتی از پرداخت پول مصرفی معافند. چطور یارانه از جیب خودشان پرداخت می‌کنند. یک شرکت خصوصی  ملاکی را قرار می‌دهد آن هم سودآوری بیشتر، ولی در شرکت توزیع برای یک روستای هفت خانوار حدود ۱۷ کیلومتر خط برق استفاده می‌شود که حتی گاهی با درآمد صد سال از مصرف این خانواده‌ها نمی‌توان پول یک کیلومتر از برق‌رسانی را جبران کرد.

 

شرکت توزیع برق تامین کننده بخشی از یارانه معیشتی است

وی افزود: در عملیات و اتفاقات شرکت‌های خصوصی می‌گویند اکثر ابزار و تجهیزات را وارد کنیم و ممکن است خساراتی به ما وارد شود در حالی که شرکت‌های توزیع برق، تعمیر و نگهداری حین بحران وارد عمل می‌شوند و در شرایط سخت به کار وارد می‌شوند. البته دلایل زیادی در خصوص عدم خصوصی بودن وجود دارد و یکی آنکه شرکت‌های توزیع خصوصی هستند و نباید تبدیل وضعیت شوند، در صورتی که وزیر نامه زدند که کلیه نیروهای شرکتی و حجمی باید تعیین تکلیف شوند. الان یک‌سال از آن نامه گذشته و از ۲۱ هزار نیروی شرکتی تنها ۵۰۰ نفر تبدیل وضعیت شده‌اند. 

اگر ما خصوصی هستیم چرا در پرداخت یارانه سهم داریم 

این کارشناس شرکت توزیع برق با اشاره به سابقه طولانی و تخصص نیروهای شرکتی شرکت توزی برق تصریح کرد: کلیه نیروهای حجمی و شرکتی ۲۱ هزار نفر هستند که تمام آنها سابقه‌دار، دارای تحصیلات و متخصص هستند. شرکت ما یک شرکت مولد و درآمدزاست اما موضوع مهم اینکه علاوه بر مدیریت مالی شرکت تولید برق سراسر کشور، تأمین ‌کننده بخشی از یارانه‌های معیشتی هم هست.اگر ما خصوصی هستیم چطور باید در پرداخت یارانه معیشتی به مردم سهم داشته باشیم. 

 

بخشی از درآمدها به خزانه دولت برای یارانه معیشتی واریز می‌شود. شرکت توزیع برق شرکتی حاکمیتی و تأثیرگذار است. برق یک منطقه اگر قطع شود، بسیار حساس و تأثیرگذار است. ما وظیفه‌ای حاکمیتی برعهده داریم. اگر خصوصی بودیم، خرید انرژی، انتقال و توزیع باید با خواست خودمان باشد. انتقال و توزیع همگی بر مبنای وظایف حاکمیتی و حتی نهادهای نظارتی و سازمان‌های دولتی است. با توجه به مصرف زیاد و مشکلاتی که به وجود آمده است نمی‌توان آن را خصوصی کرد.

فارس من: آیا شرکت توزیع برق خصولتی محسوب می‌شود؟

بکتاش: بله سهام بسیار پیچیده‌ای است. از لحاظ پوسته ما خصوصی محسوب می‌شویم ولی درونمایه‌ای دولتی داریم. ۴۹ درصد سهام مربوط به سهام ممتاز دولتی است و ۵۱ درصد باقی‌مانده سهام هم به شرکت‌ها و سازمان‌هایی که ریشه دولتی دارند واگذار شده است. حتی سهام غیردولتی هم دولتی است و تماماً توسط وزارت نیرو، دولت و مجلس مدیریت می‌شود. 

 

فارس من: کدام قسمت از شرکت توانیر خصوصی است؟

بکتاش: وظیفه شرکت توانیر تأمین برق مطمئن و پایدار کلیه مشترکین در همه شهرها است. به طور کلی می‌توان گفت شرکت توزیع برق و سیمبانان به پیمانکاران واگذار شده‌اند. در کنار آن نیروهای حجمی هم زیر نظر پیمانکاران مشغول به کار هستند. شرکت توزیع توسط مدیرعامل که منتخب از وزارت نیرو است مدیریت می‌شود. بهره‌برداری مشترکین و مدیریت مصرف، معاونت‌های مختلفی دارد. در شهرستان‌ها مدیریت شهرستانها و در شهرهای بزرگ به مدیریت نواحی تقسیم می‌شوند.

 

تمام معاونت‌ها از نیروهای شرکتی و حجمی برخوردارند و عمده نیروها در بخش‌های عملیاتی فعالیت می‌کنند که وظیفه آنها تأمین برق مطمئن و پایدار مشترکین است که این وظیفه برعهده سیمبانان گذاشته شده است. وقتی از توانمندی‌های صنعت برق صحبت می‌کنیم از جوانان متخصص، ایثارگر و سابقه‌داری صحبت می‌شود که در شبکه‌های توزیع در شرایط سخت گرما و سرما مشغول به فعالیت هستند. گاهی دچار حادثه می‌شوند و اینها همه وظیفه تأمین برق پایدار را برعهده دارند. 

فارس من: نقش پیمانکاران در شرکت توزیع برق چیست؟

بکتاش: قراردادهای برق به مناقصه گذاشته می‌شود و دقیقا بر مبنای قوانین دولتی این مزایده‌ها اطلاع رسانی و اجرا می‌شود. قراردادها با پیمانکارانی که در این مزایده‌ها انتخاب شده‌اند، بسته می‌شود و پیمانکاران با بودجه‌ای که از وزارت نیرو دریافت می‌کنند حقوق و بیمه نیروهای شرکتی و حجمی پرداخت می‌‌شود. گاهی اوقات پیش می‌آید که این پیمانکاران حتی پول بیمه کارکنان را پرداخت نمی‌کنند و شرکت توانیر به این موضوع ورود نمی‌کند. 

 

احمدی: نیروهای شرکتی از بیشترین مهارت برخوردارند و با توجه به تخصص فنی و بهره‌برداری در خط مقدم شرکت فعالیت می‌کنند اما از کمترین امکانات برخوردار هستند. نیروهای حجمی و شرکتی از مزایای حقوق برخوردار نیستند. ارتقای درجه و رتبه نمی‌گیرند و با وجود تحصیلات و تجربه بالا ارتقای شغلی دریافت نمی‌کنند. فاقد چارت شغلی هستند در حالی که تا چهار سال پیش جزو چارت سازمانی محسوب می‌شدند. در کنار این‌ها نامه‌ای زده شد که کل نیروها را برون‌سپاری کنند و می‌خواستند برای این نیروها تعهدی نداشته باشند. ما می‌گوییم با توجه به سابقه بالایی که نیروهای شرکتی دارند از آنها استفاده کنید. با پیگیری‌هایی که انجام شد، در تاریخ ۴ اسفند ۹۹ برون‌سپاری فعلا به تعویق افتاد ولی در تهران بیش از نیمی از شرکت‌ها برون‌سپاری شدند. 

نیروهای شرکت توزیع برق پا به پای مدافعان سلامت بودند

حسینی: در دوران کرونا هیچ وقت نامی از نیروهای شرکت توزیع برق برده نشد که پا به پای مدافعان سلامت مشغول برق‌رسانی به مراکز درمانی در سراسر کشور بودند. نیروهای ما در دوران کرونا مستقیم با مردم در ارتباط بودند. همه با مشترکین خود هر روزه رو در رو برای قرائت کنتورهای برق حضور داشتند. ما درخواست داشتیم که حداقل مأمورین کنتور برق زودتر واکسینه شوند. بیش از ۲۰ نفر از کارکنان شرکت توزیع برق بر اثر کرونا فوت شدند. در این دوران تمام تلاش ما این بود که برق بیمارستانی قطع نشود.

احمدی: طی نامه‌ای که به وزیر نیرو داشتیم درخواست دادیم که به یاری نیروهای شرکتی بیایند. همچنین در این نامه پیشنهاداتی ارائه شد. نیروهای شرکتی توزیع برق تا یک‌سوم نیروهای قرارداد مستقیم وزارت نیرو حقوق دارند، ولی تنها ۲۱ هزار نفر نیازمند تبدیل وضعیت هستند. ما درخواست دادیم که صدای کارگران را بشنوند. در این درخواست چند مورد، مورد توجه قرار گرفت.

 

۱- لغو قراردادهای برون‌سپاری در سطح شرکت توزیع. ۲ـ تبدیل قراردادهای نیروهای شرکتی. ۳- ایجاد ردیف سازمانی (چارت سازمانی). ۴- همسان‌سازی گروه حجمی و شرکتی. ۵- لغو قراردادهای شرکت نیروهای انسانی.

 

حسینی: شرکت‌هایی که پیمانکار می‌شوند می‌توانند دو سال برنده شوند. الان در نواحی شرکتی داریم که قریب به ۹ سال است که کار می‌کنند و از کارکنان و هیأت مدیره شرکت‌های توانیر هستند و حقوق به این پیمانکاران پرداخت می‌شود و آنها حقوق کارگران را پرداخت می‌کنند.

فارس من:این شرکت‌های واسطه چه هستند و این عدد را چرا پیمانکار پرداخت می‌کند؟

حسینی: شرکتی که طبق قانون اساسنامه وزارت کار نمی‌تواند بیش از دو سال در مزایده شرکت کند، ۱۰ سال است که فعالیت می‌کنند. هزار و ۱۵۰ نفر پرسنل شرکت برق تهران با مشکلاتی روبه‌رو بودند، از جمله بیمه و کارکرد ماهانه که کم به حساب آنها ریخته بودند. این شرکت به عنوان واسطه‌ای است. ما درخواست آن را داریم که امنیت شغلی ایجاد شود. ما مجبوریم برق پایدار برسانیم. تنها کار ما در شرکت توزیع سیمبانان این است که برق به دست همه مردم برسد.

 

آیا ما بدنه سیستم نیستیم؟ همه ما سابقه‌داریم. حدود ۷۰ درصد از نیروهای شرکتی تحصیل‌کرده‌اند. ما خواهان امنیت شغلی و چارت سازمانی هستیم. نیروهای شرکتی گواهی کسر از حقوق و یا کار ندارند حتی نمی‌توانند ضامن شوند. 

 

فارس من: تا قبل از خصوصی شدن آیا تبدیل وضعیت انجام می‌شد؟

بکتاش: تبدیل وضعیت قبلی هم اشکال داشت. علت آن بود که شرکت توزیع مشخص کرده بود که از بین ۱۸۵ نفر نیرو ۴ نفر تبدیل وضعیت شوند. 

لذت باران سرما و گرما را کنار خانواده ‌نبرده‌ایم

حسینی: همه مغفول مانده‌اند. بسیاری از کسانی که تبدیل وضعیت شده‌اند از آشنایان بوده‌اند. تمام خواست ما این است که به زحمات و تلاش‌هایی که سیمبانان در این سالها در نگهداری و تأمین برق پایدار و مطمئن انجام داده‌اند توجه شود. هیچ وقت از زحمات نیروهای شرکت برق چیزی گفته نشد. باز هم مهم نیست و خدمت می‌کنیم. در انتخابات پیش رو هم ما آماده‌باش هستیم تا شعبات اخذ رأی را به برق اضطراری مجهز کنیم. با توجه به این زحمات آیا درست است در حق ما اجحاف شود. در تمام مراسم‌ها نیروهای شرکت برق آماده باش بوده‌اند. ما هیچ وقت لذت باران، سرما و گرما را کنار خانواده نبرده‌ایم چون یکسره در شبکه بوده‌ایم و یا ما را خواسته‌اند. تقریبا ما همیشه آنکال هستیم. 

 

بکتاش: چون جزئیات بسیار است باید پیگیری و مشکلات حل شود. مدیران شرکتهای پیمانکاری هیچ تخصصی ندارند. یک قرارداد دارند. چون منابع انسانی را سهامدار می‌کند، این شرکتها گاهی وام برای پرسنل گرفته‌اند. 

فارس من: آیا هیچ نهاد یا سازمانی از طرف وزارت نیرو برای اینکه شما مشکلات خود را به آن وزارت ارسال کنید وجود دارد؟ چنانچه درخواستی داشته باشید چه نهادی مسئول رسیدگی به درخواست نیروهای شرکتی توانیر است؟ 

بکتاش: آنقدر امنیت شغلی نداریم که پرسنل جرأت ندارند خواسته‌های خود را بگویند. ما اگر تخلف کنیم شرکت‌های توزیع باید به سازمان بازرسی گزارش داده و آنها مرجع رسیدگی هستند ولی اگر نیروهای شرکت توزیع برق چیزی را بخواهند و یا شکایتی داشته باشند باید به سازمان عدالت اداری شکایت کنند. زمانی که وقت رسیدگی به این شکایت می‌رسد به ما می‌گویند شما شرکت خصوصی هستید و شامل قانون مدیریت خدمات کشوری نمی‌شوید. 

 

وی افزود: نیروهای شرکتی ترفیع سازمانی ندارند. اضافه کاری و حق اولاد در پایین‌ترین حد ممکن است. در پاداش‌های غیر سازمانی پرسنل‌های شرکت یاز مزایای آن برخوردار نیستند و تفاوت فاحشی بین پرداختها وجوددارد. اما فشار کار و مسئولیت بر روی شانه نیروهای شرکتی و حجمی است. 

 

شورای صنفی و نماینده‌ای در وزارت کار می‌خواهیم

حسینی: نماینده‌ای در وزارت کار نداریم ولی هر سال برای نیروهای رسمی نماینده‌ای تعیین می‌شود. دو بار با شورای کارگران صحبت کرده‌ایم اما نتیجه‌ای نداده است. ما شورای صنفی و کارگری می‌خواهیم. وزارت نیرو اعلام کرد که برای تبدیل وضعیت باید آزمون برگزار شود. این آزمون به صورت فرمالیته برگزار شد آن هم در اوضاع کرونا. اما جالب بود. از حدود ۵ هزار نفر فقط ۴۸ نفر را قبول کردند. در استان فارس بیش از ۴۰۰ نفر در آزمون شرکت کردند که فقط ۲۸ نفر قبول شدند. بسیاری از پست‌ها دراختیار نیروهای شرکتی و حجمی بود. این آزمون رد شده است و ما قبول نداریم. 

 

 

سیاست وزارت نیرو یک بام و دو هوا است

بکتاش: این آزمون در راستای نامه وزیر نیرو بود. الان تعداد ۵۰۰ نفر تبدیل وضعیت شده‌اند آیا دولت بعدی این تعهد را می‌دهد که طبق نامه وزیر عمل کنند؟ چندین بار با وزیر نیرو صحبت کرده‌ایم جوابی نگرفته‌ایم و گفته شده امکان تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی و حجمی که کوله‌باری از تجربه را دارند وجود ندارد. نیروهای شرکتی ما خود مدرس هستند و متخصص در زمینه فعالیت خود هستند. بسیاری از آنها بیش از ۱۰ سال سابقه کاری دارند. هرکدام از ما بیش از یک وظیفه را داریم و در چندین مسئولیت مشغول به فعالیت هستیم و در تخصص‌های مختلف در ادارات برق فعالیم. سیاست وزارت نیرو یک بام و دو هوا است. 

 

با نمایندگان مجلس شورای اسلامی مکاتبه داشته‌ایم

وی تصریح کرد: در پیگیری‌های خود ما سه مرحله را پشت سر گذاشتیم. پیگیری‌های ما از وزارتخانه بوده‌است. غیر از وزیر بسیاری از ارکان وزارت نیرو موافق تبدیل وضعیت هستند. از بدنه و زارت نیرو شروع کردیم و به توانیر رسیده‌ایم که گفته‌اند دست ما نیست. البته پیگیر بوده‌اند تا حداقل وضعیت ما بهبود یابد. در مرحله بعدی با نمایندگان مجلس مکاتبه داشتیم. همچنین دیدارهایی با رئیس کمیسیون اجتماعی و انرژی مجلس داشته‌ایم که با نظر تمامی اعضا درخواست ما به کمیسیون اجتماعی ارجاع شد. همچنین مشکلات ما در رسانه ملی هم مطرح شد. 

 

این کارشناس شرکت توزیع برق با اشاره به وظایف کارکنان شرکت توزیع برق گفت: در جایگاه شرکت‌های رسمی بهره‌مندی مالی دارند ولی در قراردادها به صورت یک کارشناس جزء برخورد می‌شود و حقوق هم بر همان مبنا پرداخت می‌شود. ما می‌خواهیم این پرسنل مورد توجه قرار بگیرند. کنترل پیک بار در تابستان و زمستان همچنین وصول مطالبات مهمترین منبع درآمد وزارت نیرو است که نیروهای شرکتی آن را انجام می‌دهند. کاهش تلفات، توسعه شبکه روستایی و شهری در تعادل بار هدر رفت انرژی اهداف کلان وزارت نیرو بار آن بر روی دوش نیروهای شرکتی و حجمی است. 

فارس من: در پایان خواسته کارکنان شرکتی شرکت توزیع برق چیست؟

احمدی: ما چند خواسته را داریم:  ۱- تبدیل وضعیت بی‌قید و شرط نیروهای شرکتی و حجمی به شرط تعهد و تخصص که در جامعه نمود دارد. ۲- حذف شرکت‌های واسطه و باندبازی و واسطه‌گری در شرکت‌های توزیع. ۳- همسان‌سازی حقوق. ۴- امنیت شغلی یکی دغدغه‌های اصلی ماست. اگر مدیری خواسته غیرمنطقی داشت نیروها توان مخالفت را ندارند. ۵- درخواست ایجاد چارت سازمانی که باعث دلگرمی نیروها می‌شود. آیتم‌های پرداختی به پرسنل رسمی حتی شامل تلفن همراه، حق آبگرم هم می‌شود.

 

۶- امکان توسعه و ارتقای شغلی. پایه گروه شغلی نداریم. ما رؤسای اداراتی داریم که شرکتی هستند و تبدیل وضعیت نشده‌اند. حتی مدیری داریم که شرکتی است. نیروهای شرکتی صندوقی دارند که با جمع‌آوری کمک‌های خود به مشترکینی که توانایی پرداخت قبوض خود را ندارند کمک می‌کند. همچنین ما خواهان آنیم که در تبدیل وضعیت شامل تمام مزایا از جمله بیمه تکمیلی و از کارافتادگی که بر اثر حوادث برای نیروها اتفاق می‌افتاد وجود داشته باشد. برای نیروهای شرکتی پس از حوادث بیمه‌ای در نظر گرفته نمی‌شود و هیچ مرجعی پس از آن حمایت نمی‌کند. در حال حاضر ۲۱ هزار نیرو وجود دارد که خواهان تبدیل وضعیت هستند. ما می‌خواهیم که شرکت توزیع و توانیر با این نیروها به تعامل برسد و می‌خواهیم صدای کارگران را به مسئولین برسانیم. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت توزیع برق تبدیل وضعیت فارس من خبرخوب خبرگزاری فارس نیروهای شرکت توزیع برق نیروهای شرکتی و حجمی شرکت توزیع برق تبدیل وضعیت شده نیروهای شرکت شرکت های توزیع کارکنان شرکتی شرکت توزیع شرکت توزیع کارکنان شرکت چارت سازمانی شرکت توانیر وزارت نیرو برون سپاری امنیت شغلی شرکت خصوصی تأمین برق وزیر نیرو هزار نفر چهار سال شرکت برق شده اند ۲۱ هزار فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور جزئیات جدیدی از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور و جلوگیری از قاچاق انسان و سلاح بیان کرد.

به گزارش فارس، سیدمجید میراحمدی درباره آخرین اقدامات درباره فنس‌کشی و ایجاد دیوار در مرزها گفت: یکی از اقدامات بسیار شایسته و تعیین کننده دولت رئیسی تصمیم‌گیری و سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزهاست.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور افزود: در ابتدای کار ما یک جمع‌بندی را خدمت رئیسی ارائه و شرایط و وضعیت مرزها را تبیین کردیم و خسارت‌های اقتصادی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی که‌عدم انسداد مرزها برای کشور دارد نیز برای رئیس جمهور تشریح شد.

میراحمدی با بیان اینکه سالیانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق وارد کشور یا از کشور خارج می‌شود فقط یک بخش از خسارت‌های اقتصادی درباره مرزها است، تصریح کرد: قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌هایی که برای کشور وجود دارد همه از طریق یک سرمایه‌گذاری اساسی برای انسداد مرزها قابل حل است همان اقدامی که در دولت‌های قبلی از آن غفلت‌های اساسی شده بود.

وی ادامه داد: رئیسی به‌سرعت با این موضوع موافقت و دستور دادند تا ۳ میلیارد یورو ظرف پنج سال در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح قرار داده شود و نیروهای مسلح به‌سرعت فرآیند انسداد مرز را آغاز کنند.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور با اشاره به اینکه راهبری موضوع انسداد مرزها توسط سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح انجام می‌گیرد، تاکید کرد: این کار اکنون جزو اولویت‌های کاری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح است و با هدایت و راهبری وی در حال پیگیری است.

وی افزود: در این راستا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح همه ظرفیت‌های مهندسی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، فراجا و قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) را به‌کار گرفته‌اند و یک تقسیم کار انجام شده که این نهادها اقدامات خوبی را برای انسداد مرز آغاز کردند.

میراحمدی گفت: یک اولویت‌بندی برای انسداد مرزها انجام شده و مسیرهایی که از طریق آن‌ها قاچاق انسان و قاچاق سلاح انجام می‌گیرند در اولویت بوده و در حال پیگیری است که بخشی از این اولویت نیز، مرز افغانستان است.

معاون امنیتی_انتظامی وزیر کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه انسداد مرزها فقط به‌صورت دیوارکشی است یا به‌طریق دیگری انجام می‌شود، اظهار کرد: انسداد مرزها یک طرح جامع است که در چند لایه انجام می‌گیرد، هم به صورت فنس و هم به صورت دیوارکشی و هم سیستم‌های هوشمند کنترل مرزی.

وی در پایان افزود: اگر این طرح به‌طور کامل انجام شود آن‌گاه دستاوردهای راهبردی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و امنیتی برای کشور حاصل می‌شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • همدلی نیروهای مسلح مثال‌زدنی است
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • تحلیلگر آمریکایی: دانشجویان معترض آمریکایی نیرو‌های نیابتی ایران هستند!
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی